16 Şubat tarihinde oynanan maçlarda Aziziyespor, Hamidiyespor’u 4-0 yenmeyi başardı her iki yarıda rakip ağları iki kez havalandıran Aziziyespor müsabakayı 4-0 kazanıp üç puanın sahibi oldu.

Hamidiyespor bu mağlubiyet ile kendini zora soktu. Beçispor Yığılcaspor maçını Yığılcaspor 3-1 kazandı. Bir diğer maçta Kavakbıçkıspor Kuzey Yıldızı maçını 4-0 yenerek rahat bir nefes aldı. Bu sonuçlara göre Aziziyespor 3 maçta 7 Kavakbıçkıspor 2 maçta 4 Kirazlıspor 2 maçta 4 Yığılcaspor 2 maçta 4 Beçipor 3 maçta Kuzey Yıldızı 3 maçta 3 son sırada yer alan Hamdiyespor 3 maçta puan alamadı.



Önümüzdeki hafta maçlara devam edilirkenşu takımlar karşı karşıya gelecek Yığılcaspor-Aziziyespor, Kirazlıspor-Beçispor Hamidiyespor -Kavakbıçkıspor maçları oynanacak.



Son üç sırada yer alan Hamidiyespor, Kuzey Yıldızı ve Beçispor takımları durumlarını zora soktu. Düzce süper amatör play out maçları sonunda son iki sırada yer alan iki takım küme düşecek. Düzce Belediyespor play out maçlarına çıkmadığı için küme düşmüştü.