Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram'ında katılımı ile yapılan törende Minikler Ligi’nde yar alan takımlara, forma ve futbol malzemeleri dağıtıldı. Düzenlenen törene Belediye Başkanı İsmail Bayram'ın yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin, ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık ve İl Futbol Temsilcisi Bayram Ali Kubilay da katıldı. 
 
Düzce Belediyesi’nde yapılan Minikler Ligi açılış törenine 20 futbol kulübü temsilcileri katıldı. Törenin açılışında konuşan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, “Bugün spor adına bir araya geldik. İstiyoruz ki her zaman çocuklarımız spor yapma imkanı bulsun. Düzce Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada daha da artarak bu etkinlikleri devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin ise Genel Müdürlüğe bağlı 35 branşta faaliyet gösterdiklerini ifade ederek, “Düzce ilinde göreve başladığımızda 400 olan sporcu sayısı şu anda 3500 civarında. Bu sadece futbolun dışındaki amatör branşlar.Futboluda kattığımızda 7-8 bin civarında sporcumuz bulunmakta. Bundan sonra daha fazla sporcu yetiştirmek görevlerimiz arasında” şeklinde konuştu.
Röp: Korhan Öztekin – Gençlik ve Spor İl Müdürü
20 futbol kulübü temsilcilerinin katıldığı Minikler Liginin açılış töreninin sonunda takımlara formaları dağıtıldı.