Fenerbahçeli taraftarlar son günlerde şike iddialarıyla ilgili yaşanan gelişmelere tepki gösterip, takıma destek vermek için 10 Temmuz Pazar günü Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri'ne gelecek.

İnternette taraftar sitelerinde düzenlenen organizasyona, İstanbul'daki tüm tribün gruplarının ve başta Düzce Fenerbahçe Derneği olmak üzere Marmara bölgesindeki tüm Fenerbahçe derneklerinin katılacağı kaydedildi.

İstanbul'daki taraftarlar, formalarını giyip, 10 Temmuz Pazar günü Kadıköy Eski Salı Pazarı'ndan saat 09.00'da konvoy oluşturarak, Topuk Yaylası'na gelecek.

Taraftarlar, Topuk Yaylası'ndan sonra hep birlikte akşam saat 18.00'e doğru Bağdat Caddesi'nde buluşacak.

Emenike ve Sezer Öztürk Kampa Katıldı

Düzce'de yaptığı kampla yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de, Emmanuel Emenike ve Sezer Öztürk kampa katıldı.

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve savcılıkça sorgulandıktan sonra serbest bırakılan Emmauel Emenike ve Sezer Öztürk, İstanbul'da Düzce'nin Kaynaşlı İlçesindeki Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri'ne geldi.

Saat 23.50'de tesise gelen Emenike ve Sezer'i, teknik direktör Aykut Kocaman, idari menajer Hasan Çetinkaya, antrenörler, futbolcular ve çalışanlar, tesisin girişinde alkışlarla karşıladı. Sezer ve Emenike, karşılama sırasında duygulandı.

Yönetici Kamer de Kampta

Düzce'de 5 Temmuz Salı günü kampa giren Fenerbahçe'de, ilk kez bir yönetici kampa geldi. Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Kamer, Emenike ve Sezer'den önce bu akşam Düzce'ye gelerek, kampa katıldı. Kamer, Emenike ve Sezer için yapılan karşılama töreninde de bulundu.

Haber; H. İŞCAN