3.Lig 1.Grup’ta Cumartesi oynanan müsabakalarda Halide Edip Adıvarspor Yeni Altındağ Belediyespor ile kendi evinde 2-0 geriye düştüğü maçta 2-2 berabere kaldı. Halide Edip Adıvarspor bu beraberliği ile 30 olan puanını 31 yaptı. Yeni Altındağ Belediyespor ise 17 olan puanını 18 yaptı. Küme düşme potasındaki Çatalcaspor evinde Yomraspor’a 1-0 mağlup oldu. Yomraspor bu galibiyet ile puanını 23 yaparak küme düşme potasından uzaklaştı.

Pazar günü oynanan müsabakalarda ise; Düzcespor, taraftarı ile gittiği Bergama Belediyespor deplasmanından kaptan İsmail Türk’ün attığı gollerle müsabakadan 2-0 galip ayrıldı. Düzcespor bu sonuçla 32 olan puanını 35 yaptı. Erbaaspor kendi evinde Ofspor’a 3-1 yenilirken Play off umutlarını kaybetti. Ofspor ise Play off şansını yükseltti. Ofspor aldığı galibiyet ile puanını 31 yapmayı başardı. Batman Petrolspor Kemerspor karşılaşmasında gülen taraf deplasman takımı Kemerspor oldu. Kemerspor 28 olan puanını 31 yaptı. Patman Petrolspor ise 32 puanda kaldı.

İki düşme adayı olan Kozan Belediyespor Erzin Belediyespor takımları Kozan’da karşı karşıya geldi. Maçta kazanan takım ev sahibi Kozan Belediyespor oldu. Kozan Belediyespor müsabakadan 3-1 galip ayrılırken puanını 26 yapıp düşme potasından çıktı. Bayrampaşa 12 Bingölspor’u 3-1 yenerek 33 olan puanını 36 yapmayı başarıp, ligde ikinci sıradaki yerini korudu. Bayburt Grup, Çanakkale Dardanelspor karşısında galibiyet için ter dökerken maçın son dakikalarında attığı gol ile üç puanı hanesineyazdırdı. Bayrburt Grup bu galibiyet ile puanını 34 yapmayı başardı. Dardanelspor ise 20 puanda kaldı. Ligde birinci durumda bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor kendi evinde Orhangazi Belediyespor ile oynadığı müsabakayı 3-0 kazandı. Manisa Büyükşehir Belediyespor bu galibiyet ile puanını 44 yaptı.