Bölgesel Amatör Lig'in 25.haftasında İstanbul'da Dikilitaşspor'la karşılaşan ve rakibini 1-0 yenerek takipçisi Sultangazispor'un bir puan önünde son haftaya lider olarak büyük avantajla giren Düzcesporlu futbolculara taraftarlar muhteşem bir karşılaşma organizasyonu düzenledi.

 

Futbolcuları taşıyan otobüsü Gölyaka otoban gişelerinde karşılayan bir grup taraftar otobüse Düzce şehir içine kadar konvoy oluşturarak eşlik etti. Taraftarlar takım otobüsünü Anıt Park Meydanında tezahüratlarla bekledi. Futbolcuları taşıyan otobüsün İstanbul Caddesi'nde görünmesiyle taraftarların coşkusu üst düzeye çıktı. Otobüsün önüne kapatan taraftarlar tezahürat yaparak galibiyet sevincini futbolcularla yaşadı. Taraftarın gösterdiği ilgiden bir hayli memnun olan Düzcesporlu futbolcular tezahüratlara karşılık vererek yaşanan sevinci cep telefonlarıyla ölümsüzleştirdi. İstanbul Caddesi boyunca ilerleyen takım otobüsüne yüzlerce taraftar meşale ve tezahüratlarla eşlik etti.




Takım otobüsünün arkasında onlarca araç konvoy oluşturarak klakson çaldı. Galibiyet sevincini takım ve taraftar bütünleşerek kutladı ve sorunsuz bir şekilde kutlamalar son buldu.

Haber:Y.SEVER