Düzce spor – Maltepe spor

 Düzcespor : Serdar,Selim,Yalçın,Uğur, Kutay, Ergün, Kenan, Nedim, Engin, Osman, Emrah

Maltepespor: İskender, Ziya, Fatih, Murat, Gökhan, Abdurrrahman, Nurettin, Mesut, Ediz, Ali, Koray ,

Hakemler: Selim Tanyıldızı, Can Savaşan, Melis ÖZçiğdem, Uğur Erdoğan (İzmir Bölgesi)

Sarı Kartlar:

Düzcespor : Yalçın, Emrah , Selim İlhan Faruk,

Maltepespor: Abdurrahman, Ediz , Koray

Kırmızı Kart:

Düzcespor Yalçın 56 dk.

Maç 13.30 da başladı. Düzcespor’un vuruşu ile başlayan müsabakada ilk dakikakar kontrollu geçiyor. Maçın 3. Dakikasında Maltepe spor Ali Işık’la bir penaltı kaçırdı. Düzcespor maçın ilk dakikalarındaki baskıyı eritti ve kontra ataklarla gol aramaya başladı. Maltepe sporlu oyuncu Ali Işık ceza sahası içinde yaptığı çalımın ardından kaleci Serdarla karşı karşıya kaldı plase bir vuruşla takımını öne geçiren golü kaydetti 17. dakikada Gol pozisyonunda sakatlanan Düzcespor'dan 4 numaralı Uğur'un yerine 13 numaralı Hakan girdi .. Maltepe spor'da oyuna 17. dakikada giren 99 numaralı Ediz 2 dakika sonra uzaktan sert vurup takımını 2-0 öne geçirdi. 2. Golden sonra taraftarlar yönetim istifa diye bağırmaya başladı. Maçın 28. dakikasında Düzcespor oyundaki hakimiyetini yeniden kaybetti.. 30. Dakikada Düzcespor Emrah'ın ayağından net bir gol kaçırdı.. 33 Dakika'da Maltepespor'dan Ali Işık kaleci ile karşı karşıya kaldı net bir golü kaleci Serdar önledi.. Karşılıklı atakların ardından maçın ilk yarısı Maltepespor'un üstünlüğü ile sona erdi.

 İkinci yarıya Düzcespor Kenan' oyundan alıp İlhan'ı oyuna aldı. Maltepe spor ise Mesut'u oyundan alıp Çetin'i sahaya sürdü. İkinci yarı başladı.. Maça sonradan giren Ali maçın 56. dakikada takımının 3. golünü kaydetti.  Golden sonra ofsayt itirazları nedeniyle Yalçın ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Düzce spor sahada 10 kişi mücadele ediyor..

3-0 dan sonra Düzcspor sahada 10 kişi kalmanın da zorluğu ile rakip kalede pozisyon bulmakta zorlanıyor. Maçta 67. dakika oynanıyor. Düzcespor da 6 numaralı Ergün çıktı maça 15 numaralı Ergin oyuna girdi. Düzcespor bu değişiklikle oyuncu değiştirme hakkını tamamladı.  Maltepe spor rakip kalede bulduğu pozisyonda topu takip etti ve karambolde topa vuran 10 numaralı Çetin 70. dakikada takımını 4-0 öne geçiren golü kaydetti.

Bu golden sonra tribünde protestoklar başladı. Başkan Mustafa Yılmaz'a istifa sloganları atıldı. Milletvekili Metin Kaşıkoğlu tepkili taraftarları yatıştırmaya çalışıyor..

Maltepespor da 78. dakikada  15 Numaralı Ali Işık oyundan alındı . Oyuna 5 numaralı Fikret girdi.

Düzcespor on kişi kaldığı maçın son dakikalarında rakip kalede pozisyon arıyor.  Maltepespor oyundaki kontrolünü bırakmıyor.

Maçta 85. dakika oynanıyor. Düzcespor tek forvetle rakip kalede adeta mucize arıyor..

Maltepespor da son dakikada Abdurrahman'ı oyundan alınıp 61 Numaralı Fatih'i oyuna alındı.

Maçta 90. dakika oynanıyor. Maltepespor üst üste bulduğu ataklarla Düzcespor kalesinde 5. golü arıyor.

Maçta hakem 2 dakika uzatma oynatıyor. soğuk havada oynanan maçı Düzcespor yönetim istifa sesleri eşliğinde 4-0 kaybetti.

Maç sonucu  Düzcespor 0 Maltepe spor 4