Gaziantep Caddesi üzerinde bir araya gelen Düzcespor Kırmızı Şimşekler Gurubu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ve Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erdoğan Bıyık ile birlikte taraftara forma dağıttı.

Özellikle Milletvekili Ümit Yılmaz’ın taraftarlarla birlikte tezahürat yapması ve taraftarlarla birlikte hareket etmesi dikkatlerden kaçmazken Erdoğan Bıyık da taraftarı yalnız bırakmadı. Düzcespor taraftarına arkasında Kırmızı Şimşekler yazan formalar hediye edildi.



Taraftarlarla birlikteyken açıklamalarda bulunan Yılmaz, “Düzcespor’un değerli Kırmızı Şimşekler Gurubu yağmur çamur dinlemeden her ortamda Düzcespor’u destekledi. Bizlerin de Erdoğan Başkanla birlikte sizlere küçük bir ikramımız olacak.” ifadelerini kullandı.

Bıyık ise yaptığı açıklamada “Sayın Vekilim Düzcspor Mağazası’ndan aldığı bazı malzemelerle ve bizim aldığımız malzemelerin dağıtımını yapıyoruz. Sizler her zaman Kırmızı Şimşekler olarak Düzcespor’un yanındasınız. Sayın Vekilim de Düzcespor’a destek olmaya devam ediyor.” şeklinde konuştu.



Kırmızı Şimşekler Gurup Başkanı Emir Kiraz ise “Ümit Yılmaz ve Erdoğan Başkana çok teşekkür ediyorum. Düzcespor’u ve Kırmızı Şimşekleri yalnız bırakmadılar. Taraftarlarımıza forma, atkı gibi ürünlerin dağıtımını yaptılar. Bu imkanı bize sağladıkları için kendilerine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.  

Haber: M. AYDIN