Müsabaka -4 soğuk ile başlarken ilk tehlikeli atağımızı 3.dakikada gerçekleştirdik. Saha zemininin kaygan olması nedeni ile ayakta durmakta zorlanan oyuncularımızın ilk yarıda iyi oyun ortaya koyamadı. 10.dakikada Ömer Faruk kaleci ile karşı karşıya gelmesine rağmen topu kaleciye nişanladı.



16.dakikada Tokatspor genç oyuncularıyla bir pozisyondan yararlanamadı. İlk 25.dakikada Tokatspor oyunu çirkinleştirmeden mücadele ederken temsilcimiz Düzcespor fazla pozisyon üretemezken dönen topları da alamadığımız gözüktü.



İlk yarı bu skor ile bitecek denilirken ceza sahasının köşesinden Nevzat’ı düşüren rakip oyuncun tekmesini orta hakem oyna derken yardımcı hakem maçın penaltı olduğunu işareti verdi. Bu karara uyan orta hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Yusuf takımımızı 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skor ile bitti.
                      

                                
İKİNCİ YARI BAM BAŞKA DÜZCESPOR
İkinci yarıda sahada ayakta durabilen dizilişleri doğru yapan  Düzcespor 51.dakikada bunu gösterdi. Bu dakikada Barış uzaklardan vurduğu kaleci son anda topu çeldi.

59.dakikada Barışın akıl dolu pasını Nevzat kalecinin altından topu ağlara yollayınca Düzcespor 2-0 öne geçti. 61.dakikada Ömer Faruk’un şutu kaleciden döndü bu topa çok sert vuran Barış topu üçüncü kez ağlarla buluşturup Düzcespor Tokatspor önünde 3-0 öne geçirmeyi başladı. Bu gollerden sonra direnci kırılan Tokatspor oyuncuları sahada fazla varlık gösteremedi.



63.dakikada Nevzat Ömer Faruk’ alda at dercesine verdiği pası dışarı attı.69.dakikada Tokatspor yüzde yüz golü atamadı.71.dakkada Oyundan Metin Çıktı Sıddık girdi. Hemen ardından Yusuf güzel bir gol atıp durumu 4-0 yaptı.

73. Dakikada Nevzat Ömer Faruk’a güzel bir pas çıkartarak 5.golü atmasını sağlayıp durumu 5-0 yaptırdı. Düzcespor kaptığı toplarda her gittiği atakta gol pozisyonu üretirken maçın 82.dakikasında Bulut oyundan çıktı yerine Yücel oyuna dahil oldu.



83.dakikada Emrah, Yusuf, Ömer Faruk üçgeninin pas trafiğinde topa son dokunan Ömer Faruk takımımızı 6-0 öne geçirdi. İlerleyen bölümlerde başka gol olmayınca Düzcespor Tokat deplasmanından üç puan ile döndü.