KÜFÜR YOK, YUHALAMA YOK…”
Kırmızı Şimşekler Taraftar Derneği’nden Düzcespor sevdalısı Emir Kiraz örnek bir taraftarın küfür ve yuhalamadan uzak olması gerektiğini söyleyerek her zaman maça hazır olduklarını belirtti. Kiraz, “Biz her zaman her maça hazırız zaten. Bu maça da hazırız ekip olarak, taraftar olarak. Hazırlıklarımız devam ediyor. Biz buraya stada geldiğimiz zaman inanarak geliyoruz, maçı almak için geliyoruz. Tabii şunu da istiyoruz.; açık tribünde bütün taraftarın desteğini bekliyoruz. Çünkü biz sadece orta kısımda bekliyoruz. Biz İzmir deplasmanına gittik, 60 kişi 90 dakika susmadık maçı aldık geldik. Burada 2 bin kişi oluyoruz. Bağıran 500 kişi. Yan taraftakiler bağırmıyor. Topçular güzel bir şekilde motive olamıyorlar. Ama tribün olarak hep beraber 20 dakika bağırabilsek yani bizim burada maç kaybetme şansımız yok. O yüzden buradan bütün Düzce taraftarına sesleniyorum. Hep beraber, hep birlikte, tek bilek, tek yürek olursak bu takım Play Off da oynar, şampiyonda olur 2.Ligede çıkarız. Takım kötü oynuyor. Küfür ediyorlar. Yuhalıyorlar. Bu şekilde olmaz. Maça geliyorsanız, Düzcespor’u seviyorsanız takım yense de yenilse de biz takıma hiçbir şekilde, ne küfür etmeliyiz ne de yuhalamalıyız” dedi.
 
EMRE HOCA DÜZCE’NİN ÇOCUĞU”
Takıma yerli hocanın avantajlı olup olmayacağının sorulması üzerine Kiraz hem konuya ilişkin hem de Emre Hoca hakkındaki görüşlerini şöyle ifade etti:
 
“Biz zaten Emre hocayı geçen sene de çok istedik. Emre hoca Düzce’nin çocuğu. Biz inanıyoruz emre hocaya. Çünkü yıllardan beri Düzce’yi çalıştıran Düzce’nin insanı olsun istiyorduk. Futbolculardan da Düzceli çocuklar olsun istiyorduk. İnşallah Emre hoca bu takımı çıkartır diye düşünüyoruz”
 
Kiraz, taraftarlara şu çağrıda bulundu:
 
TARAFTARA ÇAĞRI
“Hakem maçın birinci dakikasından beri maçı Bayburt’a vermek için geldiği belli oldu yani. Maçı katletti. Taraftar da ister istemez su, çakmak gibi şeyler attı. Maçlarda zaten hakemler tahrik etmediği sürece taraftar ne su atar, ne de tahrik olur. Saha kapanmaması için de elimizden geleni yapacağız”