Düzce belediyespor bu gün oynadığı önemli maçta Dorçe TED Kolejliler takımını 3-0 yendi. 18 temmuz salonunda oynanan maçta büyük seyirci desteğini de arkasına alan temsilcimiz, setleri 25-20, 25-22 ve 25-21 alarak maçın galibi oldu.

Maç sonunda salonda büyük sevinç yaşanırken, belediye Başkanı İsmail Bayram, bu ligin lideri olduğunu gösteren temsilcimize karşı seyircinin verdiği desteğe teşekkür etti.

Bayram, “ TED, bu sezon yenildiğimiz tek takımdı. Daha önceki maçta 3-1 yenilmiştik. Hem onun rövanşını almak hem de liderliği kapmak adına bütün takım maçı alacağına inanmıştı. Çok güzel bir mücadele ile maçı aldık ve bu ligin lideri olduğumuzu gösterdik. Taraftarımızın da bu maç için hazırladığını gördük. Taraftarlarımızın ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum ve bu ilginin devam etmesini temenni ediyorum.” Dedi.

Düzce Belediyespor Antrenörü Murat Uzgit ise, namağlup bir takımı yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek bu takımı finale çıkaracaklarını ifade etti.

Uzgit, “ Bizi desteklemeye gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Daha işin başındayız. İnsanlar verdiği sözlerle yaşıyorlar. Ben sözümü tuttuğum için çok mutluyum. Namağlup bir takımı burada yeneceğimiz söylemiştik yendik. Bundan sonraki finaller için hazırlanacağız. Elimizden geleni en iyisini yapacağız ve bu takımı layık olduğu yere finale çıkaracağız. Taraftarımız mükemmeldi. Ellerine ayaklarına sağlık. Hepsine çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Türkiye’nin en tanınmış ve güçlü takımlarından birini yenme başarısı gösteren Düzce Belediyespor takım kaptanı Ali Yılmaz ise, aynı taraftar desteğini önümüzdeki maçlarda da görmek istediklerini söyledi.

Yılmaz, “ Düzce halkına verdiğimiz sözü yerine getirdiğimiz için çok mutluyuz. 3-9 olması apayrı bir güzellik. Burada tribünleri dolduran tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki maçlarda bütün seyircilerimiz bizi desteklemelerini bekliyoruz. Onlar bizim yanımızda olsunlar, biz bu takımı birinci lige çıkaracağız.” Şeklinde konuştu.

HABER:H.İŞCAN