Ligde geride kalan üç haftada topladığı 6 puanla 7.sırada olan Düzcespor, Eskişehir Sağlık karşısında da kazanarak yoluna kayıpsız devam etmenin hesaplarını yapıyor. Yarın oynanacak kritik karşılaşma saat 15:00'te başlayacak. Bu önemli karşılaşma öncesinde Düzcespor'da 3. sezonunu yaşayan Celal Berber sakatlığı sebebiyle formasından uzak kalacak. Celal Berber dışında cezalı olan Ali Tayfun Akbey'de bu önemli maçta görev alamayacak. Mücadele Eskişehir Necdet Yıldırım Stadı'nda oynanacak.


Necdet Yıldırım Stadı aynı zamanda gruptaki diğer Eskişehir Temsilcisi Eskişehir Demirspor'un maçlarına da ev sahipliği yapıyor. Stad Eskişehir'in Odun Pazarı İlçesinde yer alıyor. Saha zemini doğal çim olan ev sahibi ekibin stadı, 535 kişilik bir kapasiteye sahip.

Karşılaşmada düdük çalacak hakemlerde belli oldu. TFF sitesinden yapılan açıklamaya göre maçın orta hakemi olarak Muğla bölgesinden Göksu Furkan Güngör görev yapacak. Yardımcılıklarını ise Sinan Şenyaşa ile Hüseyin Aylak yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Yaşam Bacaksız.

 

Haber: Y. Sever