Teknik direktör arayışı hızlandı

Yeni sezon öncesi yaşanan istifaların ardından hem teknik direktör hem de iç ve dış transfer için transfer komitesi çalışmalarına hız verdi. Görüşmelere başlanan Düzcespor’da pek çok isimle bir araya gelindi. Yapılan görüşmelerde 2 sezon önce takımı son 3 hafta çalıştıran Cengiz Seçsev ve Düzceli olan Nurettin Koç ile görüşen transfer komitesinin geçtiğimiz sezon aynı grupta mücadele edilen ve Altındağ Belediyespor’un Teknik Direktörü olan Mehmet Akbulut ile de bir görüşme yaptığı öğrenildi.

53 yaşındaki teknik adam Mehmet Akbulut ile Düzcespor Şıralık Tesisleri’nde bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, yaklaşık 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdi. 



Düzceli teknik adamlarla bir araya gelindi


Düzceli olan teknik direktörler ile de görüşme gerçekleştirecek olan Yönetim Kurulu üyelerinin teknik ekibi oluşturmak için çalışmaları hızla devam ederken son olarak yine Şıralık Tesisleri’nde 42 yaşındaki teknik adam İsmail Cem Canbaz ile bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, teknik adamın olumlu ya da olumsuz bir karar vermek için transfer komitesinden süre istediği bilgisini aktardı.



Öte yandan Düzceli teknik direktörler ile de görüşme sağlandı. Transfer komitesi, Düzceli teknik direktörlerden Emre Baykal, Mustafa Yıldırım ve Özgür Oral ile görüşme gerçekleştirdi. Yerli hocalarla yapılacak görüşmelerin önümüzdeki günlerde de süreceği öğrenildi.


Haber: S. AYAN