Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Kaynaşlı Bıçkıyanı Köyü Topuk Yaylası’na yapmayı planladığı spor tesisi ile ilgili son imzalar bugün atıldı. Düzce Valiliğinde düzenlenen törene Vali Vekili Osman Demir, Vali Yardımcıları, Ak Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Fenerbahçe Kulüp İdari Koordinatörü Serkan Acar, Düzce Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selahattin Kudu, Bıçkıyanı Köyü Muhtarı Cihan Bayrak ve Haciazizler Köyü Muhtarı Mehmet Kara katıldı. Törende konuşan Vali vekili Osman Demir, Sporun Düzce’de alt yapısı adına tesisin büyük önem arz ettiğini belirterek böyle bir tesisin Düzce’ye yapılmasından büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz dedi.

Ak Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu da Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Kaynaşlı’ya yapacağı tesisin ilin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını belirterek bugün tarihi bir gün dedi.

Fenerbahçe Kulüp İdari Koordinatörü Serkan Acar, projenin hazır olduğunu belirterek protokolün imzalanmasının ardından kısa sürede tesisin yapımına başlamak istiyoruz dedi. Acar, , tesisin betonerme olmayacağını ve tamamen doğaya uygun bir yapı oluşturulacağını da sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından protokol imzalandı ve tesis ile ilgili tüm prosedürler tamamlanmış oldu.