Düzce Valisi Ali İhsan Su, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü spor tesislerinde incelemelerde bulunarak son durumları hakkında İl Müdürü Feyzullah Dereci’den bilgi aldı.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, yapılmakta olan ve son aşamada olan spor tesisleri hakkında Vali Ali İhsan Su’ya bilgi verdi. Düzce Valisi Ali İhsan Su, ilk olarak yapımı devam etmekte olan Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Ardından 18 Temmuz Stadyumu ve tenis kortu hakkında bilgiler aldı. 18 Temmuz Stadyumunun çimlerini çok beğenen Vali Su’ya bilgi veren İl Müdürü Dereci, seneye çimlerin daha da oturacağını belirtti.

Düzce Valisi Ali İhsan Su, 18 Temmuz Stadyumu maraton tribünü altındaki salonları da gezerek sporcularla sohbet etti. Güreş sporcularından Emirhan Ertürk ile sohbet eden Vali Su, sporcunun özgüvenine hayran kaldığını ifade etti. Vali Su, daha sonra satranç ve jimnastik sporcularıyla da bilgi alışverişinde bulundu.
Düzce Valisi Ali İhsan Su, 2 bin 500 kişilik Kalıcı Konutlar Spor Salonu ve Yüzme Havuzunda da incelemelerde bulundu. Vali Ali İhsan Su, yaşanan sorunların çeşitli kurumlarla görüşülerek çözülmesi talimatını verdi. Vali Su, daha sonra Şıralık Sahasını gezerek incelemelerine son verdi. 



Haber: C. ÜSTÜNER