TFF 3.Lig fikstürü 30 Temmuz Salı günü TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu’nda çekildi. Fikstür çekimine TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ve kulüp temsilcileri katıldı.

Fikstür töreni açılış konuşmasında konuşan TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, federasyon olarak TFF 3. Lig'e çok önem verdiklerini belirterek şunları söyledi:
"Yeni bir adım, yeni bir süreç ve uzun bir maraton başlıyor. Her sezon takımlarımız için ayrı bir güzellik ve heyecan. Bazı kulüplerimiz teknik direktör değiştiriyor, bazılarınız yeni transferler yapıyor, diğer taraftan kamp dönemleri var. Bunlar işin zevkli ve heyecanlı tarafları. Sizler, çok zor ve meşakkatli bir görev üstleniyorsunuz. Kulüp yöneticiliği zordur, zaman ve fedakarlık ister. Hele hele ahde vefa yoktur, başarı gelmezse hep eleştirilirsiniz. Umuyorum ki sezon sonu bu emeklerinizin karşılığını alırsınız.”(TFF)
 
Çekilen fikstürün ardından TFF resmi web sayfasından takımların maçlarını da yayınladı. İşte Düzcespor’un fikstürü: