Dün akşam yapılan ve yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 18 Haziran perşembe gününe ertelenen Düzcespor kongresinde sürpriz bir isim çıktı. Yeni yönetimini arayan Düzcespor'da ortaya çıkan sürpriz bir isim, kongre akşamı yönetime talip olduğunu açıkladı. Kongreye katılan Muhammet Tokcan açıklamalarda bulundu.

Kongre öncesi yaptığı araştırmalar ve kendisine gelen bilgiler ışığında hareket ettiğini söyleyen Tokçan, Düzcespor'un maddi sorunlarına da vakıf olduğunu, çevreden gelen talep dolayısı ile bu göreve talip olduğunu belirtti. Yaşanan olaylar karşısında kayıtsız kalamayacaklarını ve Düzcespor'u sahipsiz bırakmayacaklarını söyleyen Tokcan, üyelerin kabul ederek oy vermesi halinde göreve talip olduğunu kaydederek, seçilmesi halinde ki planlarından söz etti.

Yönetimi oluşturduktan sonra Düzcespor için en iyiyi yapmaya çalışacaklarını anlatan Tokcan, hedeflerinin Düzcespor'u 1, Lige çıkarmak olduğunu ve bu yönde çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi. Düzce'li olduğunu ve Düzce ile ilgili herşeyin kendisini ilgilendirdiğini ifade eden Tokcan, Düzcespor'un hakettiği yerde olmadığını kaydetti. “Düzce çok zorluklar yaşadı, sıkıntılar gördü, aynı şekilde Düzcespor'da zorluklar ve sıkıntılar gördü. Yapılabilecekler konusunda gençleri teşvik etmeye çalışacağız. Daha sağlıklı nesiller yetişebilmesi için spora önem verilmesi gerekiyor. Düzcespor'un sorunlarını Başbakanlığa kadar taşıyacağım. Düzcespor'un imkanlarını genişletmek için elimden geleni yapacağım.” diyen Tokcan, talep olması halinde ikinci kongreye geleceğini söyledi.

Yönetim listesinin hazır olduğunu, ikinci kongre de listeyi açıklayacağını belirten Tokcan, Transferle ilgili olarak henüz bir görüşme yapmadığını anlatarak, elinden gelen gayreti göstereceğini yineledi. Düzcespor'un artık bir yerlere gelmesi gerektiğini vurgulayan Muhammet Tokcan, üç -beş kişi ile değil, birlik olunması halinde çözümler bulunacağını ifade ederek, disiplini sevdiğini, düzenli bir şekilde çalışma sağlanırsa Düzcespor'un başaramayacağı hiçbir şeyin olmayacağını söyleyerek sözlerini tamamladı.