Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe Futbol Takımı, İstanbul'daki 1 haftalık hazırlık sürecini tamamladı. 6 günlük bir çalışma dönemini geride bırakan sarılacivertli takım yarın (8 Temmuz Pazartesi) Topuk Yaylası'na gidecek.

Fenerbahçe, Samandıra'da basına kapalı gerçekleştirilecek sabah antrenmanının ardından yarın saat 13.00'da İstanbul'dan Düzce'ye hareket edecek. Saat 15.00 sıralarında Düzce'ye gelmesi beklenen sarı lacivertli takımı Düzce Fenerbahçeliler Derneği ve bir grup taraftarın karşılayacağı öğrenildi. Topuk Yaylası'nda hazırlık çalışmalarını sürdürecek olan takım, ilk etapta 10 gün Topuk Tesisleri'nde çalışacak. Sezonun ilk hazırlık maçını Boluspor'la 19 Temmuz'da yapması beklenen sarılacivertli takım, Azerbaycan'la yurt dışında oynayacağı maçın ardından tekrar Düzce'ye dönerek yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.

Geçtiğimiz yıllarda Kaynaşlı tesislerine gelen Fenerbahçe, kalabalık bir taraftar topluluğu tarafından karşılanmış. Ulusal gazete ve televizyonlar tarafından 1 hafta boyunca takip edilen Fenerbahçe, Düzce'nin tanıtımına da büyük katkısı olmuştu.

 

Haber: S. KAŞKIR