Hasan Aktürk Yönetimi'nin son bir ayında, parasını alamama nedeniyle Federasyona başvuran Bülent Topuzoğlu'nun sözleşmesinin, geçen bir aylık süre içinde otomatik olarak fesh edildiği öğrenildi. Ümit Özmen Başkanlığı'nda göreve gelen yeni yönetim, bu sıkıntıları gidermek ve hocayla yola devam etmek için ilk toplantıda görüşme yaptı.Yeniden bir şans verilmesi düşünülen Topuzoğlu'nun, Nilüferspor maçındaki durumu ve takım üzerindeki etkileri göz önüne alınarak, kendisinin serbest bırakılmasına karar verildi.

Bülent Topuzoğlu'nun takımla yollarını ayırmasının ardından, yeni hoca arayışlarına girildi. Kesin olmamakla birlikte görüşmeler yapılan bir ismin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor. Düzcespor'a gelecek olan yeni teknik kadroyla ilk olarak takımın ele alınması, topcuların değerlendirilmesinin yapılarak, takıma fazla bir şey kazandırmayacağı tespit edilen eksik oyuncuların gözden geçirilmesi düşünülüyor.

Bülent Topuzoğlu ise, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, takımla bağlarının koptuğunu, artık bundan sonra takıma faydalı olamayacağına inandığı için gitmek istediğini söylemişti. Çok yıprandığını ve alınan başarısız sonuçların ardından camiada istenmeyen adam ilan edildiğini de dile getiren Topuzoğlu, yönetimin alacağı yeni antrenör kararının çok hayırlı olacağını söylemişti.

Düzcespor'da ligin başlamasından bu yana süregelen başarısızlığın nedeni olarak görülen teknik kadronun değişiminin, futbolcular üzerinde nasıl bir etkiye yol açacağı ve başarının gelip gelmeyeceği ise şimdi cevap bekleyen sorular arasında. Bu soruların cevabı ise, takımın başına getirilecek olan yeni teknik adamın, göstereceği performansla belli olacak.