Öncü Televizyon’da yayınlanan Mustafa Yıldırım’ın hazırlayıp sunduğu Sportmence Programı’na katılan Kırıkkalespor Teknik Direktörü Bülent Topuzoğlu, son iki maçtır iyi mücadele ve iyi oyun oynadıklarını ama Düzcespor karşısında müsabakanın belli kısımlarında Düzcespor’un kendilerinden daha iyi oynadığını söyledi.

Topuzoğlu, ligde şampiyonluğa oynayan takımlardan Bodrumspor haricinde tanıdığı bu takımlardan en iyisinin Düzcespor olduğunu belirtti. Kırıkkalespor Teknik Direktörü Bülent Topuzoğlu, Düzcespor maçında maça iyi başladıklarını golü de bulduklarını ama ilk yarının son dakikasında yedikleri gol ile soyunma odasına 1-1 olarak girdiklerini söylerken ikinci yarıda Düzcespor’un oyuna hakim olduğunu golü bulduktan sonra da Düzcespor’un kendi alanına çekilerek savunma yaptığını kendilerinin de bu savunmayı aşamadıklarını ifade etti. 

Topuzoğlu, Düzcespor’un diğer takımlardan daha iyi olduğunu söylerken taraftarın da muhteşem olduğunu, Düzcespor’da çalışmış bir teknik adam olarak Düzcespor’un daha üst liglerde olması gerektiğini ifade etti.