3 Haziran'da yapılan olağanüstü kongrede İsmail Bayram başkanlığında oluşturulan yeni yönetim görev dağılımını yaptı. Görev dağılımın ardından yeni sezon için çalışmalara başlayacak olan yönetimde ilk olarak 1 hafta sonra transfer çalışmaları başlayacak.

Düzcespor basın Sözcüsü Orhan Aydın, kongre ve yönetim kurulunun görev dağılımının ardından önümüzdeki hafta öncelikli olarak transfer görüşmelerine başlayacaklarını söyledi. Aydın, yeni sezona güçlü bir kadro ve şampiyonluk iddiaları ile başlayacak olan Düzcespor'da transfer görüşmelerinde önceliği Düzceli oyunculara vereceklerini belirtti. Düzcespor'da en büyük sorunun alt yapı ve tesis olduğunu da vurgulayan Aydın, “ En kısa zamanda alt yapı ve tesisleşme yönünde çalışmalara başlayacağız. Alt yapıya önem vererek sahipleneceğiz. Tesisleşme konusunda ise Düzcespor oldukça zayıf. Kulüp binamız bile yok. Futbolcuların kalacağı tesisimiz yok. Bu nedenle en kısa sürede Düzcespor'un modern bir tesise kavuşması için çalışacağız.” dedi.

Düzcespor'da İsmail Bayram Başkanlığı'nda kurulan yönetimde görev dağılımı şöyle:
Başkan Vekili Recep Pak,
Başkan Yardımcıları Selahattin Aydın, Nusret Özsoy ( mali işlerden sorumlu), Hakan Zengin ( idari işlerden sorumlu), Murat Öz ( Alt yapıdan sorumlu),
Genel sekreter Kenan Varol,
Genel kaptan Gürsel Coşkun,
Basın sözcüsü Orhan Aydın,
Muhasip Ahmet Durdu,
Veznedar Nusret Özsoy,
İdare amiri Sinan Karaman,
Amatör şube sorumlusu Murat Öz, Mehmet Saygun, Mutlu Kayan,
Yönetim kurulu üyeleri Eyüp Topçu, Muzaffer Komit, Muhitin Coşkun, Ömer Hulki Ocak, Ali Dilber, Mustafa Girgin,
Transfer komitesi Recep Pak, Selahattin Aydın, Nusret Özsoy, Gürsel Coşkun, Hakan Zengin, Murat Öz, Muzaffer Komit.

Haber; R: BAL