Düzcespor transfer görüşmeleri sıkı tutuyor. 13 oyuncuyla anlaşmaya varan Düzcespor, 7 oyuncuyla ise görüşmelere devam ediyor. Görüşmelerin devam ettiği oyuncular arasında, geçen sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden 3 Düzce takımından biri olan Kaynaşlı Belediyespor oyuncuları da var.

Geçen sezon Kaynaşlı Belediyespor'da oldukça başarılı bir sezon geçirerek dikkat çeken genç oyuncular stoper Gökhan Hıdır, sağ ön Saim Öztürk ve forvet Ahmet Altun Düzcespor'un renklerine bağlamak için görüşme yaptığı futbolcular arasında yer alıyor.

Ayrıca transfer komitesi, Adapazarıspor'dan forvet Tuna Yücel, Serdivanspor'dan orta saha oyuncusu Osman, Beşikdüzüspor'dan ise 2 orta saha oyuncusu Osman Atay ve Onur ile görüşme halinde.

Düzcespor getiğimiz hafta Özgür Oral ve Mustafa Yıldırım ile anlaşmaya varmıştı. Ardından oyuncularla görüşmeye başlayan transfer komitesi, 7 si geçen sezon Düzcespor'da oynayan 6 sı ise dışarıdan olmak üzere 13 futbolcuyla anlaşma imzaladı.

Geçen sezon Düzcespor'da top koşturan ve orta sahada oynayan Arda, forvet Cüneyt, orta saha Ergin, sağ bek Harun, kaleci Yekta, stoper Kubilay ve stoper Serhat ile anlaşmaya varan yönetim, Beyköy Belediyespor'un geçen sezonki başarılı oyuncuları kaleci Tolga, Selim ve Serkan'ı, Kaynaşlı Belediyespor'dan İlhan'ı, dışarıdan ise, Alaplı Belediyespor'dan Selçuk'u, Ünyespor'dan kaleci Hüseyin Furkan İnan'ı renklerine bağladı.

Haber; R. BAL