Düzcespor’un mutlaka transfer yapması gerektiğini ifade eden Ömer Başol Düzcespor 'un Stoper,Solön,Pivot ve Santrafor ihtiyacı olduğunu söyledi. Düzcespor’un mutlaka transfer ihtiyacının olduğunu belirten Başol bu transferleri yaptığında diğer takımlarla aradaki farkın kapanacağını ve Düzcespor'un ilk beşe oynayacağını ifade etti.Düzcespor alt yapıları içinde ise U 14 takımın başarılı olduğunu dile getiren Başol diğer gruplarda hocaların oyuncuları fazla tanımadan lige başladıklarını ve yeni yeni oyuncuları tanıdıklarını söyledi.

Düzce Belediyespor Alt yapı Teknik sorumlusu Ömer Başol "alt yapılarda bizler elimizden geldiği müddetçe çalışmalar yapıyoruz Başkanımız Hatun Albayrak Üsteki hocalarımız Özgür Oral ve Seçkin Asuk,Adnan Özel bizlere destek veriyor.Sezon başı oyuncularımızı Düzcespor’a verdiğimizden yeni bir yapılanmaya gittik. Biz Alt yapıda Ömer arkadaşımla çalışıyoruz imkanlar dahilinde çalışmalarımız devam edecek " dedi.

Başol saha konusun da ise Merkezdeki Nurettin Zafer sahasının takımlara yetmediğini mutlaka yeni saha yapılması gerektiğini söyledi. Akşamları Nurettin Zafer sahasında çok takımın olduğunu ve  idmana giderken yaptıkları planların idmanda çok takımın olması sebebiyle tutmadığını belirterek takımlara halı saha gibi yer düştüğünden planladıkları saha çalışmalarını yapamadıklarını söyledi.Düzce Belediyespor alt yapı teknik sorumlusu Ömer Başol U 15 te sezonun ilk şampiyonluğuna ulaştıklarını Mart ayında yapılacak Türkiye şampiyonluğuna en iyi şekilde hazırlanacaklarını ifade etti.

Spor Servisi