02 Ocak 2014 günü başlayan transfer dönemi 14 Şubat Cuma günü kapanıyor. Sürenin bitimine 3 gün kala takımlar çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

İlimizi Bölgesel Amatör Ligi 9. grupta temsil eden temsilcilerimizden Beyköy Belediyespor transfer dönemini en verimli geçiren takımlardan biri oldu. Temsilcimiz İsmail Türkyılmaz, Adem ve Orçun Arslan ile yolları ayırırken, Serhad Kaya, Mustafa Acar, Erdi Bilgin, Salih Bahtiyar, Göksel Oğuz kadroya dahil edilen isimler oldu. Transferlerin ardından oynadığı 4 maçtan 3 galibiyet çıkaran Beyköy Belediyespor transferde hedefi tutturmuş olarak görünüyor. Son hafta deplasmandan eli boş dönen temsilcimizin transfer hamlesinin ilk iki için yeterli olup olmadığını ilerleyen günlerde göreceğiz.

Bölgesel Amatör Ligi 9. gruptaki bir diğer temsilcimiz Akçakocaspor da transfer sezonunu hareketli geçirdi. 10 futbolcuyu gönderen ekip kadrosuna 5 oyuncu takviyesi yaptı. Volkan Dinç, Ozan Toluay, Ahmet Vardar Altuner, Kutlucan Kırat, Furkan Özkurt transferlerinin yanı sıra teknik ekibe de takviye yapan Akçakocaspor'un hedeflediği başarıyı yakalayamadığı da bir gerçek. İkinci yarıda çıktığı maçlarda hükmen kazanılan Emirdağ maçı dışında puan alamayan ekibimiz için tehlike çanları çalıyor. Temsilcimizin kalan 9 haftada korkulu rüya görmemesi için transferlerin bir an önce takıma uyum sağlaması gerekiyor.

Süper Amatör Ligi'nde oynadığı tüm karşılaşmalardan galip ayrılan ve en yakın rakibine 10 puanlık fark atan Düzcespor da transferi boş geçmedi. 2 oyuncu ile yolları ayıran kırmızı-lacivertliler Fatih Ergün, Seyfettin Yıldırım, Doğancan Ersoy, Alihan Tezel, İnanç Bölükbaşı isimlerini kadroya dahil etti. Üst lige çıkma konusunda kararlı olan Düzcespor'un transferin son gününe kadar iki isimle daha anlaşması bekleniyor.