3'üncü Lige mücadele eden Düzcespor takımı 2. Lig düzeyindeki kadrosunu oluşturmaya başladı. Transfer çalışmalarına aralıksız devam eden Düzcespor takımı Hatayspor’dan Reşit ve Yozgatspor’dan Erkan’ı renklerine bağladı.

Profesyonel futbolcu menajeri Mutlu Ceylan’ın destekleri ile gelen futbolcular anlaşmaya sağladı. 28 yaşındaki genç futbolcu Reşit en son Hatayspor takımında forma giydi ve forvet mevkiinde görev yapıyor.

Aynı yaştaki(28) genç futbolcu Erkan ise en son Yozgatspor takımında forma giydi ve sol back mevkiin de görev yapıyor. Düzcespor’da olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten futbolcular Düzcespor’u olması gereken yere yani 2. Lige taşıyacaklarına inandıklarını belirttiler.

Mutlu Ceylan’ın desteği ile gelen oyunculardan ikisi ile anlaşma sağlanırken Çorumspor’dan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Hakan Kanaş ve Hatayspor’dan 27 yaşındaki stopper oyuncusu Hakan Özkan ile görüşmeler devam ediyor. Eski Düzcespor oyuncusu Çetin Ergin Gözetiminde gelen Tepecik Belediyespor’dan 24 yaşında forvet oyuncusu Gökhan Yetkin, Yimpaş Yozgat A.Ş’den 23 yaşındaki ortasaha oyuncusu Hasan Akkaya, Küçükkoyspor’dan 23 yaşındaki forvet oyuncusu Nida Gencer Özkan ve Beşiktaş A.Ş’den 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Serkan Çelik ile görüşmeler devam ediyor.

Düzcespor teknik direktörü Bülent Topuzoğlu kadroyu oluşturmaya başladıklarını belirterek görüşmelerin süreceklerini ve gelen oyuncuların Düzcespor için hayırlı olmasını diledi.