Türkiye faal futbol antrenörleri derneği düzce şubesinin kuruluş çalışmalarından olan 1. olağan genel kuru toplantısı yapıldı. Gençlikspor İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen genel kurula futbolun taban birliklerinin büyük çoğunluğu ve camianın önde gelen isimlerinin yanı sıra bolu ili futbol taban birliklerinin başkan ve yöneticileri de katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan genel kurul, Hayrettin Günal başkanlığında Saim Yılmaz ve İlhan Duru’dan oluşan divan heyetinin seçimiyle start aldı. Gençlik ve Spor il müdürü Korhan Öztekin’in de yakından takip ettiği TÜFAD kongresinde söz alan Düzce de futbolun yaşayan tarihi Şahap Bayev duygu dolu konuşmasında, “Gelin hep birlikte kenetlenelim ve Düzcesporu layık olduğu yere çıkaralım” derken gözleri doldu ve ölünce tabutuma Düzcespor bayrağını sarın dedi.

Şükrü Çobanoğlu da yaptığı konuşmada başarı için tabana inilmeli ve Düzce birlik olmalı mesajı verdi. ASKF başkanı Erdoğan Bıyık, Bolu TÜFAD başkanı Çetin Erdoğan, Bolu ASKF başkanı Naci Parlak yaptıkları konuşmalarda Düzce TÜFAD hayırlı olmasını ve Düzcesporun 3. lige çıkmasında katkı sağlayacağına inandıklarını söylediler. Düzcespor eski başkanı İhsan Çetin kürsü de yaptığı konuşmada bazı isimlere sitemde bulundu ve söylediği isimlerden Şükrü Çobanoğlu’nun tepkisiyle karşılaştı. İkili arasında karşılıklı tartışma yaşanırken, araya girenler ortamı yumuşattı.

Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen ve açık oylamayla yapılan seçimde TÜFAD yönetimine şu isimler seçildi.

Yönetim Kurulu: Asil

Mustafa Yıldırım, Seçkin Asuk, Kenan Şereflioğlu, İbrahim Çakmak, Kenan Özen, Zepş Murat Şhabe, Sedat Demirdağ, Cezmi Aydın, Mustafa Çakar, Erol Köseer

Yedekler: Abdulbaki Yaman, Yusuf Akgünoğlu, Mustafa Göztok, İrfan Şirin, Yaşar Kavil, Mustafa Dursun, Seyda Dursun, Nejdet Uzun

Denetleme Kurulu: Asil

Ömer Lütfü Başol, Nurettin Çolak, Ali Murat Erçoban

Yedekler: İbrahim Ünal, Celalettin Arslan, Ertuğrul Zengin

Merkez Üst Kurul Delegeleri: Mustafa Yıldırım, Zepş Murat Shabe, Seçkin Asuk

Onur Kurulu: Abdullah Özenir, Atilla Güzelosman, Bayram Ali Kubilay

Seçilen listede yer alan isimler kendi aralarında yapacakları toplantı ile görev dağılımını gerçekleştirecek. Düzce’nin il olmasıyla başlayan yapılanma çalışmaları sonunda kurulan Düzce TÜFAD’ın hayırlı olmasını ve Düzce’nin futbolunun gelişmesi için yapacakları çalışmalarda başarılar dileriz.