Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Düzce şubesi Başkanı Murat Şhabe Konya’da sona eren Kızlar basketbol Türkiye Ortaokul Şampiyonası’nda şampiyonluğunu ilan eden Fatih Ortaokulu Kız Basketbol takımını ödüllendirdi.

Kalıcı Konutlarda bulunan spor salonunda yaptığı çalışmalar esnasında hediyeleri alan oyuncular çok sevinirken Düzce TÜFAD Başkanı Murat Şhabe’ye teşekkür ettiler. Takımın Koçu Hakan Ateş yapılan jestin oyuncuları ve kendisini çok sevindirdiğini söyleyerek “Bu oyuncular gerçekten çok kıymetli. Bizlere sahip çıkılırsa bizler daha çok başarılı oluruz” dedi.

Ateş çalışmaların devam ettiğini ve planlama yaptıklarını belirterek “Oyuncularım ile çok zor şartlar altında çalışıyoruz. Bütün oyuncularımı Düzce merkezden arabama alarak Kalıcı konutlara taşıyorum. İdmandan sonra tekrar bu oyuncuları Düzce merkeze getiriyorum.”

Takımın içinden üç oyuncunun milli oyuncu olduğunu belirten Ateş gurur duyduğunu ifade etti. Düzce TÜFAD Başkanı Murat Şhabe sporcularla duyduğu gururu ifade ederek destek sözü verdi. 

Haber:M.YILDIRIM