Düzce’de tam 8 yıldır hiç yenilmeden il birincisi olan, bununla birlikte katıldığı ulusal müsabakalarda 4 kez Türkiye Yarı Finallerine yükselen Fatih’in kızları bu yıl hem okul sporlarında hem de Anadolu Yıldızlar Liginde Türkiye finallerine kaldı.
Düzce merkezin yaklaşık 130 öğrencili, potası ve salonu olmayan okulu;2014 – 2015 sezonunda okul sporları, Anadolu Yıldızlar ligi ve Türkiye Kulüpler şampiyonasında ilimizi temsil etti. Okul sporları ve Anadolu Yıldızlar liginde Türkiye derecesini garantileyen kızlar, Türkiye kulüpler şampiyonasında namağlup yarı finallere kalmasına rağmen maddi imkânsızlıklardan dolayı bu şampiyonadan çekilmek zorunda kaldı.
Yarı Finallerde İstanbul, Ankara TED, Eskişehir, Antalya’yı yenip grup birincisi olan Düzce Fatih Ortaokulu; finallerde Galatasaray, Fenerbahçe Koleji, İstanbul Üniversitesi, Ankara Arı Koleji, Adana Doğa Koleji ve Antalya Koleji ile Türkiye Şampiyonluğu için kıyasıya mücadele edecek.
Düzce Fatih Ortaokulu Spor Kulübü tüm başarılarına rağmen Düzce kamuoyundan yeterli ilgi göremediğini belirtip yetkililerden desteklerini bekliyor.