Düzce İl Müftülüğü'nün düzenleyeceği Futbol Turnuvası şartları belirlendi. Yapılacak olan turnuvanın şartları Tertip Komitesince ayarlandı. Yapılacak olan turnuva Nurettin Zafer Stadı'nda oynanacak. Stadta ise yarım saha kullanılacak. Kaleciyle beraber sahada 1995 doğumlu üç oyuncu oynayabilecek.

1996-1997-1998 doğumlu çocukların oynayabileceği maçlarda takımlar on kişi olacak. Karşılaşmalarda takımlar beş oyuncu değiştirebilecek. Çıkan oyuncu tekrar girebilecek. Karşılaşmalar ise 25 dakikadan 50 dakika oynayacak. Takımlara forma bulundurulması zorunlu iken gerektiğinde yelek ile çıkabilecek.

Müsabakalar için velilerden izin kağıdı alınması gerekirken, ayrıca oyuncuların nüfus cüzdanı aslı, fotokopisi ve Cami listelerini getirmeleri gerekiyor. Bunun yanı sıra sağlık ocağından sağlık raporu da alınacak. Çocukların camiye devamlılık şartıda bulunuyor. Maçlar ise 6 Grup'ta 4 takım halinde oynanacak. Organizasyon için oluşturulan Tertip Komitesinde ise Ali Can, Ali Balcı, Ali Çengel ve Salih Topuz yer alıyor.