Düzce 1907 4 Düzce İdmanyurduspor   1
U-12 Sedat Demirağ liginde Düzce 1907 takımı ile Düzce İdmanyurduspor  karşılaşması Nurettin Zafer stadında saat 16:00’da başladı. Maçın ilk yarısını Düzce 1907 takımı Düzce İdmanyurduspor karşısında 1-0 önde kapattı. İkinci yarı Düzce İdmanyurduspor bir gol bularak durumu 1-1 yapmasına rağmen Düzce 1907 takımının peş peşe bulduğu gollerle Düzce 1907 takımı skoru 4-1 yaptı. ilerleyen dakikalarda başka gol olmayınca müsabakayı Düzce 1907 takımı 4-1 kazandı. Müsabakadan sonra iki takımın teknik Sorumluları açıklamalarda bulundu. Düzce 1907 takımının Teknik sorumlusu Gökmen Zeki, maçın zorlu geçtiğini havanın sıcak olması her iki takımı da etkilediği söyledi. Düzce İdmanyurduspor Teknik sorumlusu Yaşar Kaviloğlu ise çok eksik oyuncularının olduğunu okulların tatil olması nedeniyle oyuncularının il dışına gittiğini belirterek bunun zararını kendilerinin gördüğünü dile getirdi.
                                    Yenikentspor 4 Düzce Gençlik spor 0
U-12’de Nurettin zafer stadında oynanan saat 17:30’daki müsabakada Yenikentspor rakibini farklı yendi. İlk yarıyı Yenikentspor’un 3-0 önde kapattığı müsabaka, ikinci yarıda da Yenikentspor bir gol daha bularak maçı Yenikentspor Düzce Gençliksporu 4-0 farklı yenmeyi başardı.
                                     Kaynaşlı Belediyespor 1 Yenikentspor 1
U-11 de oynanan Nurettin Zafer stadındaki Kaynaşlı Belediyespor-Yenikentspor müsabakasında ilk yarı Yenikentspor’un 1-0 üstünlüğü ile bitti. İkinci yarının son dakikalarında bir gol bulan Kaynaşlı Belediyespor müsabakada beraberlik golünü attı. Başka gol olmayınca müsabaka 1-1 sonuçlandı. Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Yenikentspor’un Başarılı Teknik sorumlusu Fatih Albayrak, U12 maçında  müsabakayı farklı kazandıklarını ancak U 11 maçında ise son dakikalarda yedikleri golle berabere kaldıkların söyledi. Albayrak, U 12 ve U 11 müsabakalarının çok zevkli geçtiğini dile getirerek taraftarların maçlara önem vermediğini belirtti. Teknik sorumlu Akbayrak bütün takımdaki oyuncuları maçlarda ellerinden geleni yaptıklarını ve büyük bir özveri gösterdiklerini de sözlerine ekledi.
                                       Düzce Ayyıldızspor 1 Düzce 1907 2
U 11 de oynanan Düzce Ayyıldızspor- Düzce 1907 takımlarının oynadığı müsabaka da nefesleri kesti. İlk yarının Düzce Ayyıldızspor’un 1-0 galibiyetiyle bittiği maçta Düzce 1907 takımı, müthiş geri dönüşüyle müsabakayı Düzce 1907 takım 2-1 kazandı.