22 grup merkezinden birisi olan Düzce’de bulunduğu 2018-2019 sezonu U14 Türkiye Futbol Şampiyonası 1. kademe maçları 74 ilden 126 takımın katılımı ile bugün başladı.

Düzce’de ilk maç Kocaeli 41 FK ile İstanbul Selimiye spor arasında oynandı. Maçın galibi 3-1’ lik skorla Kocaeli FK oldu.

Şampiyonun ilk maçını galibiyetle bitiren Kocaeli FK takımının antrenörü Erdal Demirören Öncü Haber mikrofonlarına yaptığı değerlendirme de şöyle konuştu:

“ASKF Yönetimine çok teşekkür ediyoruz”

“Takımımız iyi bir performans gösterdi. Rakibimiz de keza gayet iyiydi. Havanın sıcaklığı bizi biraz etkiledi. Oyun olarak sahanın genişliği ve büyüklüğü de bizi etkiledi. Düzce gerçekten aslında güzel sahalara sahip bir yer, buradaki ASKF yönetimine de çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten bizi çok güzel ağırlıyorlar güzel bir otelde kalıyoruz.

“Hedefimiz tabi ki final oynamak”

Hedefimiz tabi ki final oynamak tüm takımlar gibi ilk maçımızı kazanarak büyük bir avantaj elde ettik inşallah finalde iyi bir rakiple burada final yaparak dönmek istiyoruz tüm takımlara başarılar diliyorum.

“Hepsi bizim evladımız”

Bütün takımların buraya sonuç itibariyle kazanmak amacıyla geldiklerini biliyoruz. Bu takımların hepsine başarılar diliyorum. Sonuçta hepsi bizim evladımız. Türk futboluna katkılarından dolayı tüm amatör kulüplere de teşekkür ediyorum.”

Öte yandan bugün başlayan şampiyona yarın oynanacak maçlarla devam edecek.