Müsabaka saat 12.00'de Nurettin Zafer Sahasında oynanan maça Düzcespor U-15 gol ile başladı. Maçın 6. dakikasında Yunus Emre Kefeli takımını 1-0 öne geçirirken 9. dakika da ise takımın ve kendisinin 2. golünü kaydetti. Gollerden sonra gelişen ani Gebzespor atağı sonucu gelişen golde sonuç 2-1'e geldi. Maçın 26.dakikasın da sahneye yine çıkan Yunus Emre Kefeli Düzcespor U 15 takımı tekrar farkı ikiye çıkaran golü atıp durumu 3-1 yaptı. İlk yarıda başka gol olmayınca devre 3-1 bitti.

İkinci yarıda Düzcespor U-15 takımı önde olmanın rahatlığıyla paslaşmaya başladı. Maçın 48. dakika da sağ taraftan gelişen Düzcespor atağında orta sonucu topa yükselen Yunus Emre Kefeli kafa ile topu boş kaleye yollayarak durumu 4-1 yaptı. Maçın 58. dakikasın da Ensar, Düzcespor U 15 takımını 5-1 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra her iki takımda karşılıklı ataklarda gol bulamayınca müsabakayı Düzcespor U 15 takımı maçı 5-1 kazanmayı bildi ve üst sıralarda yerini korudu.



Müsabakadan sonra oyuncu velileri U 15 takımını yemeğe götürürken moral desteği verdiler. Yemekte oyuncuların morellerinin üst seviyede olduğu gözlendi. Velilerin bu davranışı ise takdir topladı.