Düzce ilinde oynanan U 15 liginde Çilimli Belediyespor 4 maçta 4 galibiyet alarak 12 puanla lider durumda. Düzcespor 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlikle 2.durumda bulunurken Activo Yapı Kuzey Yıldızı 4 maçta 8 puan ile 3.sırada yer alıyor. 4.ve 5.sırada Düzce 1907 ve Düzce Modern Eğitimcilerspor takımları yer alıyor. Düzce Belediyespor 6.sırada yer alırken topladığı puan 5. Düzce İdmanyurduspor ise 4 puan topladı. Kaynaşlı Belediyespor ve Düzce Ayyıldızı takımı 3 puan toplarken Beyköy Belediyespor 4 maçta 4 mağlubiyet aldı.

U 17 maçları iki grupta oynanıyor. A grubunda; Akçakocaspor Üçyolspor’u 9-0 yenerek 6 puan ile ikinci sırada yerini korudu. Kaynaşlı Belediyespor Cumayeri Belediyespor’u 3-0 ile geçip averajla lider durumda. Düzce Belediyespor Düzce İdmanyurduspor’u 7-0 mağlup ederek ilk üç puanını aldı. Kaynaşlı Belediyespor ve Akçakocaspor iki maçta 6 puan toplarken, Düzce Belediyespor ve Cumayeri Belediyespor iki maçta üç puan topladı. Düzce İdmanyurdu ve Üyolspor takımları iki maçta henüz puan alamadı.

U 17 B grubunda ise; Düzcespor Beyköy Belediyespor’u 7-1 yendi. Çilimli Belediyespor Activo Yapı Kuzey Yıldızı takımını 1-0 yendi, her iki takım 6 puana ulaştı. Kuzey Yıldızı ve Düzce Gençlerbirliği takımları üç puan toplarken Beyköy Belediyespor 3. Maçında Düzce Gençlerbirliği takımını 2-0 yenerek ilk üç puanını hanesine yazdırdı. Beçispor ise ligde puanı olmayan tek takım.