Düzce ilinde oynanan müsabakalar neticesinde A grubunda Akçakocaspor oynadığı 4 maç sonrasında 10 puan ile lider durumda. Akçakocaspor son maçında Gölyakaspor’u 4-2 yendi. Üçyolspor Düzce İdmanyurduspor’u aynı sonuçla 4-2 yenip ilk üç puanını aldı. Düzce Belediyespor Kaynaşlı Belediyespor’u 2-0 yenerek puanını 7 yaptı. A grubunda Akçakocaspor 10 puan ile lider bulunurken Kaynaşlı Belediyespor 4 maçta 9 puan ile ikinci durumda. Düzce Belediyespor 7 puan ile üçüncü sırada bulunuyor.  Dördüncü sırada yer alan Cumayeri Belediyespor 2 galibiyet alarak 6 puan topladı. Üçyolspor üç puan toplarken Düzce İdmanyurdu henüz puan alamadı.

B grubunda ise, Düzcespor 4 maçta 12 puan ile lider durumda. Düzcespor oynadığı bütün müsabakaları kazandı. Çilimli Belediyespor 4 maçta 9 puan ile ikinci durumda Activo Yapı Kuzey Yıldızı ve Beyköy Belediyespor 6 puan ile 3.ve 4. sırada yer alıyor. Düzce Gençlerbirliği 3 puan 5.durumda bulunurken Beçispor 4 maçta henüz puan toplayamadı.

Son maçlarda alınan sonuçlarda Beyköy Belediyespor Beçispor’u 6-2, Kuzey Yıldızı-Düzce Gençlerbirliği’ni 5-1, Düzcespor Çilimli Belediyespor’u 4-2 yendi.