U-14 play-off maçları oynanmaya devam ederken U-16 maçları da başladı. Nurettin Zafer Stadı'nda 35. dakikalık iki devre halinde oynanan müsabakalarda U-14'te Düzce Belediyespor ile Düzce 1907 takımları karşı karşıya geldi. İlk düdükten itibaren heyecan verici bir oyunun yaşandığı karşılaşmayı Düzce 1907 2-1 kazandı.

Düzce 1907'nin gollerini 18.dakikada Kadir 65.dakikada Tunahan attı. Müsabakanın uzatma bölümlerinde Düzce Belediyespor'un tek golünü de Muhammet attı.

Öte yandan U-16 maçları da başladı. Nurettin Zafer Stadı'nda oynanan müsabakalarda bol gollü geçmesi seyir zevkini artırdı. Günün ilk maçında Çiflikspor Aydınpınarspor'a 3-1 yenildi. Aydınpınarspor'un gollerini Serdar (2) ve Ensar kaydederken Çiftlikspor'un golü Oktay'dan geldi.

Bir diğer maçta Kaynaşlı Belediyespor Anadolu Gençlikspor karşılaştı. Maç 3-1 Anadolu Gençlikspor'un üstünlüğüyle bitti. Gençlikspor'un golleri Osman (2) ve Mert atarken Kaynaşlı Belediyespor'un golü Talha'dan geldi.

Karşılaşmanın son düdüğüyle 90 dakikayı değerlendiren her iki takımın teknik adamları güzel bir karşılaşma izlediklerini ifade etti.

Haber:Y.SEVER