Düzce Bursa Fethiye İdmanyırdu spora şanslı geldi 2-2
Türkiye’de son dört takım arasına giren Bursa Fethiye İdmanyurduspor’a Düzce şanslı geldi. Bursa Fethiye İdmanyurduspor Düzce de oynadığı müsabakalarda Derincespor’u 1-0 ,Ayazağaspor’u 2-0 son müsabakada ise Demirspor’la 2-2 berabere kalıp Türkiye şampiyonasında son 4 takım arasına kalarak büyük başarı elde etti.
                                 Sakarya Demirspor 2  Bursa Fethiye İdmanyurduspor 2
Nurettin Zafer stadında saat 16:00 da başlayan müsabakaya Fethiyespor, kırmızı kart çıkmasını engellemek için son maça 5 eksikle çıktı. Müsabakaya hızlı başlayan Demirspor oldu.İlk yarının ortalarında bir gol bulan Demirspor 1-0 öne geçti. Mağlup duruma düşen Fethiyespor atak yapmaya başladı.  peş peşe kaçırdığı gollerden sonra beraberlik golünü bularak durumu 1-1 yaptı. İlk yarıda bu sonuçla bitti. İkinci yarıya Demirspor daha etkili başladı. 2 pozisyondan yararlanamayan Demirspor aradığı golü en sonunda bularak 2-1 öne geçti. Müsabakanın ileriki dakikalarında karşılıklı ataklarla sürdü. 2-1 bitmesi beklenen maçın sonunda Fethiyespor’un  golü geldi, skor 2-2 oldu. uzatmalarda gelen bu gol maçın sonucu da tayin etti. Sakarya Demirspor 2 , Bursa Fethiye İdmanyurduspor 2
                                İstanbul Ayazağaspor 0 Derincespor  3
Kaynaşlı’da oynanması gereken İstanbul Ayazağaspor- Derincespor maçı şampiyonun belirlenmesinin ardından Nurettin Zafer stadına alındı. saat 14:00’te başlayan müsabakada Derincespor maçın başından sonun kadar üstün olan taraf oldu.  20.dakikada Derincespor attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı Derincespor’un 1-0 üstünlüğü ile bitti İkinci yarıda da Derincespor’un üstünlüğü devam etti.55.dakikada Derincespor bir gol daha atarak durumu 2-0 yaptı. 60.dakikada derincespor’un 3.golünü atıp müsabakayı 3-0 yaparak üç puanın sahibi oldu.

                              U 14 Puan durumu
  • Bursa Fethiye İdmanyurduspor                       7 puan
  • Kocaeli Derincespor                                      4 puan
  • Sakarya Demirspor                                        3 puan
  • İstanbul Ayazağaspor                                    1 puan