2018-2019 sezonu U-14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları, 74 ilden 156 takımın katılımıyla başlıyor.



Türkiye Şampiyonasında İstanbul Damla spor, İstanbul Selimiye, Kütahya Yeşilay spor, Kocaeli 41 FK, Kocaeli Gebze ve Yalova Doğuş spor takımları 23-26 Mayıs tarihleri arasından oynanacak müsabakalar için ilimize gelecek



U-14 Türkiye Şampiyonasında Düzce’de oynanacak müsabakalar için kuralar 16.00 da Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda çekilerek, eşleşmeler belli oldu.



Eşleşmeler sonucunda şampiyonanın ilk maçı yarın 15.00 de Şıralık 2 No’lu Sahada B grubunda yer alan İstanbul Selimiye spor ile Kocaeli 41 FK arasında oynanacak.

A grubunun ilk maçı ise yine Şıralık 2 No’lu Sahada İstanbul Damla spor ile Kütahya Yeşilay spor arasında 17.00’da oynanacak.

Öte yandan müsabakalar 6'şar takımlı 19 grupta 23-26 Mayıs 2019 tarihlerinde, 4'er takımlı 3 grupta ise 24 - 26 Mayıs 2019 tarihlerinde olmak üzere toplam 22 grup merkezinde oynanacak.

İstanbul, Edirne, Bilecik, Yalova, Düzce, Balıkesir, Kütahya, Aydın, Muğla, Isparta, Adana, Hatay, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Van, Artvin, Erzincan, Giresun, Sinop, Zonguldak, Çorum ve Kayseri grup merkezlerinde oynanacak 1. kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olacak 22 takımın katılımıyla 4 grup merkezinde 2.kademe müsabakaları oynanacak. 2. kademe müsabakaları sonunda gruplarında birinci olan 4 takım, final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

Kura sonrası A ve B grupları içerisinde yer alan takımlar şöyle:

A grubu
İstanbul Damla spor
Kütahya Yeşilay spor
Kocaeli Gebze spor

B grubu
İstanbul Selimiye spor
Kocaeli 41 FK
Yalova Doğuş spor



Haber: E.K.DURSUN
Görüntü: T.AKARSU


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ