U-18 Ligi Marmara A Grubunda mücadelee den Düzcespor Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Bursaspor ligde lider ve namağlup olarak bulunuyor.
Düzcespor son haftalarda ki başarılı performansını Bursaspor karşısında da devam ettirmek istiyor. Özellikle Gazi Osmanpaşaspor ile yaptığı maçta sergilenen futbol unutulmadı. Bu maçtan sonrada oynadığı maçlarda da performansını yükselten Düzcespor oyuncuları göz doldurdu.
Seyircileri de tribüne çekmeyi başaran Düzcespor geçen hafta Fenerbrahçe karşısında darbe aldı. Maçı kaybden Düzcespor bu yenilgiyi Bursaspor karşısında telafi etmeye çalışacak.
Fenerbehaçe karşısında direnç gösteren ve atak bir fubol oynayan Düzcespor son vuruşlarında aradığı golü bulamadı. Oyuncuların kısa zamanda birbirine uyum sağlaması ve rakiplerinede zor anlar yaşatması ise ikinci devre için umutları daha da artırıyor Ancak takıma desteğin devam etmesi gerekiyor. Maddi zorluklar içinde takım maçlara devam ediyor. Herşeyden önce A takımın ligde kalması gerekiyor. Sonrasında ise yapılacak olan yardımlarla da bu takım ligde daha üst sıralara çıkabilecek güçte. Takımda sistem belirgin bir şekilde oturdu. Oyuncular birbirlerine alıştı ve uyum sorunu aşıldı. Bursapor'a da ilk yenilgisini tattırmak istiyor. Düzcespor namağlup rakibi ile pazar günü Nurettin Zafer Stadı'nda saat 13:00'da karşılaşacak. Devrenin son haftası olan maçta Düzcespor bu karşılaşma öncesinde oynadığı 10 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik 5 mağlubiyet aldı. Attığı 17 gole karşılık 19 gol yedi. Topladığı 11 puan ile 8.sırada yer alıyor. Bursaspor oynadığı 10 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Attığı 38 gole karşılık kalesinde 10 gol gördü. Topladığı 28 puan ile liderliğini sürdürüyor.