Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenecek 2013 FIFA U-20 Dünya Kupası'na hazırlanan U-20 Milli Takımı, bugün Kaynaşlı'da bulunan Fenerbahçe Topuk Yaylası tesislerinde kampa girdi. Saat 17.00'da ilk antrenmana çıkan futbolcuların neşeli oldukları görüldü. Futbolcular düz koşunun ardından orta sahada el ele tutuşup gruplar halinde top kapma çalışması yaptı. Futbolcular daha sonra pas organizasyonları yaparak antrenmanı tamamladı.

 U-20 Milli Takım Teknik Direktörü Feyyaz Uçar turnuvaya iyi başlamak istediklerini söyleyerek, "Hazırlıklarımıza 94'lülerle oynadığımız elit turla başladık. Bu kadromuzda da 11 futbolcumuz 94 doğumlu. 93 doğumlu oyuncularımızla da İstanbul'da kamp yaptık. Çalışmalarımız devam ediyor. Düzce'de 9 günlük bir çalışmamız olacak. Daha sonra İstanbul'a geçeceğiz. 14 Haziran'da Paraguay ile hazırlık maçı yapacağız. 2 günlük izinden sonra da 17'sinde Trabzon'a giderek şampiyonaya iyi bir şekilde başlayacağız" dedi.

 Turnuvayı hak ettiklerini göstermek istediklerini belirten Feyyaz Uçar, "24 ülke buraya gelecek. Bizim dışımızdaki tüm takımlar kıtalarında müsabakalardan 1'inci olarak ve derece alarak geldiler. Biz ev sahipliği yapmanın avantajını yaşıyoruz. Öncelikli olarak turnuvayı hak ettiğimizi göstermek istiyoruz. Bunun için iyi bir takım olduğumuzu göstermemiz lazım. Çok ciddi rakipler var. Turnuvanın gedikli ekipleri var. Bu takımlarla mücadele etmek kolay olmayacak. İyi maçlar olacak, hep birlikte keyfini çıkartmamız lazım" diye konuştu.