Geçtiğimiz hafta Play Off liginin ikinci yarısının ilk maçında Beyköy Belediyespor ile Beyköy’de 0-0 beraber kaldıkları maçta pozisyonlara girdikleri halde değerlendiremediklerini belirten başarılı teknik adam Selahattin Bal galip gelseydik ikili averajla önde olacaklarını belirterek “ Play Off ikinci yarı maçları başladı. İkinci yarının ilk maçında Beyköy ile dış sahada oynadık . 0-0 berabere kaldık. İyi oynamamıza rağmen galip gelemedik. Galip gelseydik ikili averajla önlerine geçecektik. Çokta pozisyon ürettik ama olmadı. Ancak mücadele devam ediyor” dedi.

Cumayeri Belediye maçından üç puan ile ayrılacaklarını iddia eden Bal, idmanları ve planlarının Cumayeri Belediye önünde galip gelmek üzere kurduklarını belirterek “Bu hafta Cumayeri belediye gelecek. Cumayeri Belediye maçımız olmazsa olmaz bir maç kesinlikle üç puan bekliyoruz. Puan kaybı yaşayan takımlar büyük sıkıntıya düşerler. Bu da bizim istediğimiz bir şey değil. O sebepten dolayı bu maça üç puan parolası ile çıkıyoruz.  Zaten sezon başından bu tarafa Akçakocaspor olarak iyi bir grafik çizdik. Bir iki maçta aksaklıklar yaşadık. O da oyuncularımızın  rahat gördüğü maçlarda konsantre eksikliği yaşadık. O maçları da berabere kaldık. Akçakocaspor’un sezon başından bu tarafa mağlubiyeti de yok. Cumayeri de arkadan geldi onun da 9 puanı onlar içinde çok önemli bir maç ama biz kesinlikle yenmek isteyeceğiz. Bütün planlarımızı da idmanlarımızı da yenmek üzerine kuruyoruz. İnşallah üç puanı alan taraf olacağız” dedi.  

Beyköy Belediyespor’un puan kaybetmesini beklediklerini söyleyen teknik direktör Selahattin Bal cezalı oyuncumuz yok, forvet oyuncusu Coşkun’u da yetiştirmeye çalıştıklarını belirterek “Coşkun’u   geçen haftaya kadroya aldık ama 15 dakika kullanabildim.  Beyköy maçından 10-15 dakika forma verdik. Ufak ufak toparlanmaya başlıyor. Coşkun haricinde sakat yada cezalı oyuncumuz yok” dedi.

Akçakocaspor taraftarlarının desteğini her zaman gördüklerini belirten başarılı spor adamı Bal seyircisiz maçın tadı da tuzu da yok diyerek “  Pazar günü seyircimizin tribünleri doldurması bizi ayrıca motive edecektir.  İnşallah güzel bir seyirci ile güzel bir skorla Cumayeri Belediye maçını kayıpsız geçeceğiz” dedi.

SPOR SERVİSİ