Müsabakada Üçköprüspor rakibi Cumayeri Belediyespor'dan üç puanı söke söke aldı.Müsabakaya iki takımda kontrollü başladı karşılıklı ataklar geliştiren iki takımda gol atamayınca devre 0-0 sona erdi.

 İkinci yarıda  takımlar kontrollü oyunu bırakıp atak futbolu terci edince goller gelmeye başladı.57.dakikada sahanın iyilerinden Nurallah güzel bir gol ile Üçköprüspor'u 1-0 öne geçirdi. 59.dakikada ani bir atak geliştiren Cumayeri Belediyespor durumu 1-1 yaparak oyunu eşitledi.65.dakikada Tufan Üçköprüspor'u tekrar öne geçirdi.2-1 72.dakikada Tufan kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydederek durumu 3-1 yapmayı başardı.

 78.dakikada Cumayeri Belediyespor bir gol atarak farkı tekrar bire indirip 3-2 yaptı.85.dakikada Enver Üçköprüspor'u 4-2 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra Üçköprüspor farkı artırmaya Cumayeri Belediyespor farkı azaltmaya çalışsa da gol atma becerisi gösteremedi.Uzatma bölümlerindede  iki takım gol atamayınca müsabakayı Üçköprüspor 4-2 kazandı. Üçköprüspor bu galibiyet ile lige tutunduğunu gösterip puanını 9 yaptı.

 Müsabakan sonra haber merkezimize açıklamalarda bulunan Üçköprüspor teknik sorumlusu Muhittin Durmaz iki takımında çok iyi niyetli oyun oyadıklarını iki takımın oyuncularını da kutladığını bu karşılaşmanın  Düzce futboluna örnek olması gerektiğini söyledi.Durmaz ilk yarıda iki takımında gol bulamadığını belirtirken ikinci yarı da maçı Üçköprüspor’un daha fazla istediklerini ve  bu isteğin boşa çıkmadığını söyledi. Aynı zamanda teknik sorumlu üç puanın onlar için önemli olduğunu lige tutunmalarını sağladığını ileriki haftalarda alacakları puanlar ile ligde başarı yakalayacaklarını dile getirdi.

Spor servisi