Teknik adam Özgür Oral, sahaya çıkan kadronun yanlış olduğunu ara transferde yapılan oyuncuların takıma katkısının olmadığı ifade etti. Oral, “Ben olsaydım bu kadro ile çıkmazdım.” dedi.

Düzcespor U 15 Teknik sorumlusu Kenan Özen, Düzcespor-Bodrumspor müsabakasına 45 dakika önceden sahaya girdiğini hem taraftarların hem de oyuncuların stresli olduğunu, bu stresin kendisine bile geçtiğini söyledi. Özen, ilk yarıda iki takımın da birbirlerinin üzerine gidemediği, ikinci yarı İsmail ve Emre’nin oyuna dahil olmasından dolayı oyunun hareket kazandığını ifade etti. Özen ayrıca 1-0 mağlup durumdayken maçın kopma noktasında penaltıyı kaçırdıklarını ardından yediğimiz ikinci golün bizi müsabakadan kopardığını söyledi. Düzcespor Teknik Sorumlusu Kenan Özen, Emre’nin attığı gol ile yine ümitlendiklerini ama 3’üncü golden sonra oyundan tamamen koptuklarını söyledi. Özen, doğru kadronun ikinci yarıdaki kadro olduğunu belirtirken oyuncuların da çok fazla stresli oluşunun bu müsabakayı kaybettirdiğini ifade etti.

Çilimli Belediyespor Teknik Sorumlusu Murat Şhabe transferlerin yanlış yapıldığını belirterek, “Keşke bu transferleri yapmasaydık. Zaten ilk yarı boyunca iyi giden bir takımımız vardı. Bir tek santrofor eksikti, bu eksiğimizi devre arasında yapamadık.” dedi.