Düzce Süper Amatör takımlarından Üçyolspor sezon başında başarılı Teknik Adam Salih Albayrak ile söz kesmişti. Ancak yönetimle arasında fikir anlaşmazlığı ortaya çıkan Albayrak, görevinden istifa etmişti. Bunun üzerine yeni teknik adam arayışlarına giren Üçyolspor yönetimi, İrfan Şirin ile anlaştığını açıkladı.
2017-2018 futbol sezonunda Üçyolspor teknik sorumluluğuna getirilen İrfan Şirin, yaptığı açıklamada, “İnşallah hem benim hem de Üçyolspor’un adına hayırlı olmasını diliyorum. Amacımız kısıtlı bütçe ile ligte tutunmak.” dedi.
Yeni Teknik Adam İrfan Şirin, Üçyol Köyü halkının takımlarına maddi ve manevi yönden sahip çıkmasını isterken, “Tek yumruk olalım.” çağrısını yaptı. Başkan Tarık Keten ise “İrfan Şirin hocamız kendisine sunduğumuz teklifi kabul etti. Amacımız kısıtlı imkanlarla ligde kalmak.” diye konuştu.
Keten, Süper Amatör’de bütün takımların belediye takımları olduğunu belirterek, kendileri gibi maddi açıdan kısıtlı bütçesi olan çok az kulübün olduğunu anımsattı.
Üçyolspor Kulüp Başkanı Tarık Keten son olarak “Bizler gençlere sahip çıkıyoruz. Üçyol Köyü’nün de gençlere sahip çıkmasını istiyorum.” şeklinde konuştu.