Yazı metni

Türkiye Amatör Futbol Şampiyonasında mücadele eden ve Ankara grubundan birinci çıkan Düzcespor 2.tur maçları oynamak için bugün Kayseri’ye hareket etti. Yola çıkmadan önce futbolcular ve teknik heyet birlikte kahvaltı yaptılar.  

 

Oldukça moralli görülen futbolcular kazanacaklarına inandıklarını 3. Lig hedeflerine ulaşmak ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler.

Takımda Özkan’ın dışında sakat bulunmazken, Özkan’da genel olarak iyileştiğini ve teknik direktör Zafer Göncüler uygun gördüğünde takımda yer almak istediğini belirtti.

Kaptanı Özkan, “Biz kazanmaya gidiyoruz. Hedefimiz olan 3. Lige yükselmek için 2 engelimiz kaldı. Onu da aşarak 3. Lige yükselerek Düzcespor’u adını yakışan yerlere taşımak istiyoruz. Bunları başarabilecek bir kadroya sahibiz ve Düzcespor olarak başarılı olacağımıza inanıyorum.”dedi.

Ankara’da oynanan karşılaşmalarda penaltılara kalan 2 maçta kalede devleşerek Düzcespor’un galibiyet almasında büyük payı bulunan Kaleci Mahmut, takım olarak her şeyi başardıklarını, o sadece üstüne düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştığını ve hedeflerine ulaşmak için 2 engel kaldığını belirterek o engelleri de aşarak hedefleri olan 3. Lige yükseleceklerine inandıklarını söyledi.

TARAFTAR MAÇA GİTMEYE HAZIRLANIYOR

Ankara’da oynana Türkiye Şampiyonasında Düzcespor’u desteklemek için hayli kalabalık bir şekilde Ankara’ya giden taraftarlar Kayseri’de oynanacak olan 2. tur maçlar içinde takımı yanlız bırakmayarak Kayseri’ye gitmeye hazırlanıyor.

Düzcespor’un aldığı galibiyetlerde büyük payı bulunan taraftarlar takımı yanlız bırakmayacaklarını ve nerede olursa olsun takımı destekleyeceklerini belirttiler.

Düzce Güven’in 3 otobüs tahsis etmesi ve otobüs sayısının artacağını düşünen taraftarlar Kayseri’ye gitmek için organizasyonlar yapıyorlar.