Düzcespor'un beklenen kongresi yapıldı. Uzun süredir ilk kez ilk birleşimde başkanlık seçimi yapıldı. Düzcespor kongresinde seçime tek listeyle katılan Mustafa Yılmaz, resmen başkanlığa seçildi.

Yapılan kongrenin ardından Düzcespor'da bir hareketlilik yaşamaya başlandı. Kongre öncesi Kayyum Başkanı olarak yoğun tempoyla transfer çalışmalarına başlayan Mustafa Yılmaz, kongrenin ardından Düzcespor'un yeni başkanı olarak çalışmalarına devam edecek. Yapılan transferler, kulübe destek verenler ve kulüp içerisindeki bütünleşme geleceğe yönelik olumlu sinyallerin alınması ve başarı geleceği konusunda hem fikir olunmasını ortaya çıkardı. Yeni yönetim ve yeni transferlerle hızlı bir şekilde lige hazırlanan Düzcespor, bu yıl taraftarlarına ve tüm Düzceliler'e umutlar vaat ediyor görüntüsü içerisinde. Yönetim kurulunda bulunanlar da herkez gibi umutla Düzcespor'un tekrar eski günlere dönmesini bekliyor. Kongrenin ardından Düzcespor yönetimi şöyle oluştu. Başkan Mustafa Yılmaz, olmakla birlikte asil yönetim listesi şu isimlerden oluştu:
Servet Sivrikaya, Mehmet Saygun, Nihat Demircan, Mehmet Keskin, Sedat Demirağ, Hakan Çetin, Timur Nezir, Kemal Özkurt, Murat Öz, Suat Öztürk, Tuncay Odabaş, Osman Yaman, Orhan Kaya.