Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri ve Santra Lig ekibinin katkıları ile yarın saat 12.00’da Düzce Üniversitesi Konferans Salonu’nda “Spor ve Medya” konulu bir panel düzenlenecek.

 

 

 

Panele eski Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı, eski Milli Basketbolcu Mirsad Türkcan Balıkesirspor’un başarılı teknik direktörü İsmail Aytekin ve spor muhabiri Ersin Düzen gibi tanıdık simalar katılacak.


Düzenlenecek panelin tanıtımının yapılması amacıyla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan’ı Erdoğan Bıyık, Düzce Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Pazarlama Program Koordinatörü Nurgül Soydaş ve Santra Lig Genel Yayın Yönetmeni Serdar Yazıcı bir basın açıklaması yaptı.


Nurgül Soydaş, Sporun tek dalla değerlendirilmeyeceğinin anlatılacağı, çok ünlü konukların katılacağı bir organizasyon olacağına dikkat çekti.


Santra Lig Genel yayın Yönetmeni Serdar Yazıcı ise panelle ilgili bilgiler verdi.


Yazıcı, “Sadece futbol konuşulmayacak, sadece spor da konuşulmayacak, medya da konuşulacak. Burada önemli olan zaten medya ve sporun içinde yer alan bireylerin ne gibi sıkıntılar çektiği ve sporda, medyada nelerin gündemde olduğu ve öğrencilere nasıl bir artı sağlayacağını konuşacağız.” ifadelerini kullandı.


ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık ise “Böyle bir organizasyonun içinde olmazsak olmazdı.” diyerek herkesi panele davet etti.

Bıyık, “Programa yoğun bir şekilde katılım sağlamayı hedefliyoruz ve onun için çalışmalar yapıyoruz. Buradan sizin aracılığınızla tüm sporseverleri Düzce Üniversitesi’nde yarın 12’de başlayacak söyleşiye davet ediyoruz.” dedi.