Düzcespor dün akşam idmanında takım halinde çift kale maç yaptı. Yapılan idmana Vali Bülent Kılınç, Emniyet Müdürü Saim İşlek, Belediye Başkan Yardımcısı Saffet Pehlivan ve takım taraftarları katıldı. Bu yıl ilk kez çift kale maç yapan Düzcespor'a oyuncuların sergilediği oyun ve oynama isteği de dikkatlerden kaçmadı.

Takımı izlemeye gelen Vali Bülent Kılınç, ikinci ligde mücadele eden Düzce Gençlikspor'un içinde bulunduğu belirsizliğe değinerek geçen yıl takımın maçlarını izlemeye gittiğini ve ortamı çok beğendiğini belirtti. Kılınç, “ Düzce Gençlikspor'u ve Düzce gençliğini desteklemek hepimizin görevi. Ben şunu söylemeliyimki Düzce Gençlikspor'un içinde bulunduğu durumda iyi yönde gelişmeler olacak. Eğer takım yönetimi benimle görüşmek istiyorsa önümüzdeki hafta içinde gelsinler görüşelim.” dedi.

Düzcespor'un şu anki durumunu da değerlendiren Kılınç, takımın yönetim kadrosunun oluşturulduğunu ifade etti. Kılınç ayrıca Düzcespor'un 3. lige yükselmesiyle gençlerin hoşça vakit geçirebileceği bir ortam yaratıldığını Düzcspor'un şampiyon olmasının Düzceliler olarak herkesin dileği olduğunu söyledi. Kılınç son olarak Düzcespor için ellerinden gelen desteği yapacaklarını da sözlerine ekledi.