Gençlik ve Spor Müdürlüğü Konferans Salonunda ilimizde futbol, basketbol, voleybol branşlarında faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine Vali Ali İhsan Su tarafından malzeme yardımı yapıldı.
Törene Vali Yardımcıları, il protokolü ve amatör spor branş yöneticileri ve sporcular katıldı. Açılış konuşmasında konuşan İl Gençlik ve Spor Müdürü Feyzullah Dereci, yapılan yardımlarla ilgili bilgi verdi.

1248 forma, 52 maç topu, 260 antrenman topu spor kulüpleri yöneticilerine teslim edildi. İlimiz Valisi Ali İhsan Su programda yaptığı konuşmasında; “İlimize spor yatırımlarının devam ettiğini ve ilimizde 52 futbol, 17 voleybol, 9 basketbol kulübünün olduğunu belirtti. Vali Ali İhsan Su, sağlıklı olmaya vurgu yaparak, sağlıklı olmak istiyorsak, en az sporun bir dalıyla uğraşmak gerektiğini belirterek, sporun gençlerimizi ve toplumumuzu kötü alışkanlıklardan alıkoyduğunu" ifade etti.

 




Düzce Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Erdoğan Bıyık, spora yaptığı katkılardan dolayı İlimiz Valisi Ali İhsan Su’ya teşekkür ederek plaket takdim etti. 

Program spor kulübü temsilcilerine malzemelerinin dağıtılması ve toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

 

Haber;P.Yıldırım