Düzcespor takımı, Spor Toto 3. Lig'in son haftasında karşılaşacağı Van BBSK maçının hazırlıklarına  yaptığı tek antrenmanla devam etti.

Eksik kadrosuna rağmen çalışmalarını aralıksız sürdüren Düzcespor’da Şıralık tesislerinde Teknik Direktör İskender Eroğlu yönetiminde gerçekleşen antrenmanda ısınma, istasyon, 5'e 2 top kapma ve dar alanda pas çalışması gerçekleştirildi. Antrenmanın son bölümü açma germe hareketleriyle tamamlandı. 


 Sakatlığı bulunan Enver ise takımdan ayrı düz koşu yaparak antrenmanı tamamladı. Sezonu kapatan Sıddık antrenmana katılmazken Genel Kaptan Taner Met de antrenmanı sonuna kadar takip etti. Geride bıraktığımız haftalarda 15 galibiyet alan ve 12 mücadeleyi berabere tamamlayan Van Büyükşehir Belediyespor, 6 mağlubiyet ile 57 puan topladı ve ligin 3’üncü sırasına yerleşti.

Temsilcimiz Düzcespor ise 12 galibiyet ve 7 beraberlik alırken 14 karşılaşmayı da puansız tamamladı ve 43 puanla 11’inci sıraya yerleşti. 6 maçtır puan kaybetmeyerek güzel olumlu bir ivme yakalayan Van Büyükşehir Belediyespor Bu karşılaşmayı galibiyetle tamamlayarak play-off mücadelelerine 2’inci olarak gitmek ve avantajlı bir eşleşme yakalamak isiyor. Düzcespor için sezonun son maçı olma özelliği taşıyan karşılaşma, 18 Temmuz Stadyumu’nda 4 Mayıs Cumartesi günü oynanacak ve saat 15.30’da başlayacak.