Bu yıl Aroma Erkekler ikinci lig B grubunda mücadele eden Düzce Belediyespor ligin ikinci maçını Ankara’da yarın Kampüs Gençlik ile yapacak. Lige galibiyetle başlayan temsilcimiz 3 puanla 2. Sırada bulunuyor.

Ligin ilk maçında Çorum Sungurluspor’u 3-0 mağlup eden Düzce Belediyespor Voleybol takımı bu kez Ankara Kampüs karşısında galibiyet arayacak. Antrenör Murat Uzgit takımın performansının iyi olduğunu belirterek ‘ İkinci maçımızı da galibiyet için çıkacağız. Hiçbir eksiğimiz yok. Hafta içi günde çift antremanla maça hazırlandık’ dedi.

Voleybol Erkekler 2. Ligi’nde temsilcimizin bu haftaki rakibi CTE Ankara Kampüs Gençlik ve Spor Kulübü geçen haftayı bay geçti.

2010-2011 sezonunda mücadele ettiği 3.Lig’de müthiş bir başarıya imza atarak, namağlup şampiyon olan CTE Ankara Kampüs Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı, yeni sezona iddialı başlıyor.

Yeni sezonda mücadele edecekleri 2. Lig’de aynı başarıyı hedefleyen CTE Ankara Kampüs Gençlik ve Spor Kulübü, bu doğrultuda kadro oluşturdu. Önümüzdeki günlerde kadrosunu şekillendirmeyi düşünen CTE Ankara Kampüs Gençlik ve Spor Kulübü’nde hedef 1. Lig olarak belirlendi.

Haber; H. İŞCAN