2005 yılında İl Özel İdaresi tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne tahsis edilen Şıralık Spor Tesisleri ışıklandırıldı. Bu nedenle dün akşam bir tören düzenlendi. Törene başta Vali yardımcısı Ramazan Şahin olmak üzere Gençlik Spor Şube müdürü Hasan Hüseyin Kaya, Amatör Spor Klüpleri Federasyonu İl Temsilcisi Erdoğan Bıyık, Turizm İl Müdürü Özcan Budak ve Gümüşova Belediyespor oyuncuları katıldı. Bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Ramazan Şahin, Düzce’de spora büyük bir ilgi olduğunu ve gençlerden sporun her dalında başarı beklediğini ifade etti. Ayrıca Düzce halkına da seslenen Şahin, “ bütün halkımızı spor tesislerimizde spor yapmaya çağırıyorum” dedi.

Gençlik spor şube müdürü Hasan Hüseyin Kaya, “Şıralık tesislerinin bir tek ışıklandırılması eksiğimiz vardı. Amatör takımlarımızın hepsi Nurettin Zafere yöneliyorlardı. Bunu hafifletmek için Şıralık tesislerini ışıklandırdık” diye söyledi.

Amatör Spor Klüpleri Federasyonu İl temsilcisi Erdoğan Bıyık ise hizmet etmek için göreve talip olduklarını ve yan sahanın çok yoğun olması nedeniyle bu ağır yükü hafifletmek için uğraştıklarını ancak tam saha aydınlatılması için yeterli olmadığını belirtti.